De Duitsers willen daar echter niet van weten en weigeren elke toegeving te doen. Volgens de Duitsers is de tijd van praten voorbij en moet er nu worden gehandeld.

Volgens miljardair George Soros is dat geen goede zaak. De Europese top van later deze week dreigt op de eerste plaats op een fiasco uit te draaien.

Duitsland zou met name wat betreft een Europese bankenunie en wat betreft stimuleringsmaatregelen een soepelere houding moeten aannemen.

Wanneer Angela Merkel en haar regering voet bij stuk blijven houden, dreigt dit voor Europa fataal af te lopen. Ook de weigering om Spanje en Italië te helpen hun financieringskosten te verlagen, kan negatieve gevolgen hebben.

Tegen deze achtergrond gaan de Europese beurzen een afwachtende dag tegemoet. Op basis van de futures gaan de belangrijkste indices min of meer stabiel openen.

BinckBank koopt 77.621 eigen aandelen in

In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 18 juni tot en met 22 juni 77.621 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,1475.

De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.

De Duitsers willen daar echter niet van weten en weigeren elke toegeving te doen. Volgens de Duitsers is de tijd van praten voorbij en moet er nu worden gehandeld. Volgens miljardair George Soros is dat geen goede zaak. De Europese top van later deze week dreigt op de eerste plaats op een fiasco uit te draaien. Duitsland zou met name wat betreft een Europese bankenunie en wat betreft stimuleringsmaatregelen een soepelere houding moeten aannemen. Wanneer Angela Merkel en haar regering voet bij stuk blijven houden, dreigt dit voor Europa fataal af te lopen. Ook de weigering om Spanje en Italië te helpen hun financieringskosten te verlagen, kan negatieve gevolgen hebben. Tegen deze achtergrond gaan de Europese beurzen een afwachtende dag tegemoet. Op basis van de futures gaan de belangrijkste indices min of meer stabiel openen. BinckBank koopt 77.621 eigen aandelen in In het kader van het aandeleninkoopprogramma zoals aangekondigd op 16 december 2011, maakt BinckBank bekend dat gedurende de periode van 18 juni tot en met 22 juni 77.621 aandelen BinckBank zijn ingekocht tegen een gemiddelde prijs van € 6,1475. De uiteindelijke prijs wordt op maandbasis berekend en gepubliceerd en kan daarom afwijken van de gemiddelde prijs op weekbasis. Het aandeleninkoopprogramma loopt tot nader order door.