Het is in de ogen van Soros duidelijk dat Duitsland de verkeerde politiek met betrekking tot de eurozone voert. Het is onmogelijk om de schulden af te bouwen door het terugdringen van de begrotingstekorten. Op de eerste plaats moet groei het objectief zijn, alleen een groeiende economie kan de onevenwichten wegwerken.

Het volgende bedreigde land in de eurozone is nu Frankijk, dat ook wel de zieke man van Europa wordt genoemd. Ex-minister Jacques Attali riep onlangs zelfs op om zijn land onder curatele te stellen.

Het is in de ogen van Soros duidelijk dat Duitsland de verkeerde politiek met betrekking tot de eurozone voert. Het is onmogelijk om de schulden af te bouwen door het terugdringen van de begrotingstekorten. Op de eerste plaats moet groei het objectief zijn, alleen een groeiende economie kan de onevenwichten wegwerken. Het volgende bedreigde land in de eurozone is nu Frankijk, dat ook wel de zieke man van Europa wordt genoemd. Ex-minister Jacques Attali riep onlangs zelfs op om zijn land onder curatele te stellen.