George Soros speelt hoog spel door zwaar in te zetten op een correctie. Dat de miljardair niet echt positief was voor de gang van zaken op de Amerikaanse beurzen, was al langer bekend. Hij heeft al een tijdje geleden short-posities ingenomen met het oog op een verwachte correctie.

Inmiddels wordt op Wall Street gesproken van de Soros put, want hij heeft zijn short posities gewoon verdubbeld. Dat betekent niet meer of niet minder dan dat hij uitgaat van een correctie van grote omvang. Of die er inderdaad ook zal komen, moet nog worden afgewacht.

George Soros speelt hoog spel door zwaar in te zetten op een correctie. Dat de miljardair niet echt positief was voor de gang van zaken op de Amerikaanse beurzen, was al langer bekend. Hij heeft al een tijdje geleden short-posities ingenomen met het oog op een verwachte correctie. Inmiddels wordt op Wall Street gesproken van de Soros put, want hij heeft zijn short posities gewoon verdubbeld. Dat betekent niet meer of niet minder dan dat hij uitgaat van een correctie van grote omvang. Of die er inderdaad ook zal komen, moet nog worden afgewacht.