Toch lijkt het te vroeg om Groupon al zomaar af te schrijven, want er is steun gekomen uit een onverwachte hoek. Niemand minder dan George Soros heeft een participatie in het bedrijf genomen. Eerder kocht deze miljardair al een belang in Facebook, nog zo'n internetbedrijf dat zwaar werd afgestraft.

Soros houdt niet van half werk, hij kocht meteen 2,50 miljoen aandelen Groupon. Bovendien heeft nog een andere belegger een eerste positie in dit aandeel ingenomen. Paul Tudor kocht 150.000 aandelen Groupon, ook hij gelooft dus in herstel van de koers.

Toch lijkt het te vroeg om Groupon al zomaar af te schrijven, want er is steun gekomen uit een onverwachte hoek. Niemand minder dan George Soros heeft een participatie in het bedrijf genomen. Eerder kocht deze miljardair al een belang in Facebook, nog zo'n internetbedrijf dat zwaar werd afgestraft. Soros houdt niet van half werk, hij kocht meteen 2,50 miljoen aandelen Groupon. Bovendien heeft nog een andere belegger een eerste positie in dit aandeel ingenomen. Paul Tudor kocht 150.000 aandelen Groupon, ook hij gelooft dus in herstel van de koers.