Zijn team van adviseurs is daarom bereid om in Europa te beleggen, op de eerste plaats in de Europese banken. Sommige van die banken zullen vers geld nodig hebben zodra de stress tests later dit jaar achter de rug zijn en Soros is bereid om hun dat geld te geven.

Soros Fund Management, het hedge fund dat binnen de sector één van de meest gevolgde is, kan andere fondsbeheerders inspireren om ook in Europa te investeren. In Der Spiegel verklaarde Soros ook nog dat hij overwoog om te beleggen in Griekenland, waar de grootste risico's verdwenen lijken te zijn.

Zijn team van adviseurs is daarom bereid om in Europa te beleggen, op de eerste plaats in de Europese banken. Sommige van die banken zullen vers geld nodig hebben zodra de stress tests later dit jaar achter de rug zijn en Soros is bereid om hun dat geld te geven. Soros Fund Management, het hedge fund dat binnen de sector één van de meest gevolgde is, kan andere fondsbeheerders inspireren om ook in Europa te investeren. In Der Spiegel verklaarde Soros ook nog dat hij overwoog om te beleggen in Griekenland, waar de grootste risico's verdwenen lijken te zijn.