Soros is met zijn fondsen in mei uit de Japanse beurs gestapt, vlak voordat die een forse correctie onderging. Blijkbaar is de miljardair nu van mening dat het ergste leed geleden is en dat er opnieuw kan ingestapt worden. Maar Soros is niet alleen met zijn geloof in de Japanse beurs.

Hij inspireert zich op het Japans staatspensioenfonds, dat de weging in aandelen eveneens heeft verhoogd ten koste van de weging in staatsobligaties. Volgens de analisten is er momenteel heel wat snel geld dat zijn weg naar de Japanse beurs heeft gevonden.

Soros is met zijn fondsen in mei uit de Japanse beurs gestapt, vlak voordat die een forse correctie onderging. Blijkbaar is de miljardair nu van mening dat het ergste leed geleden is en dat er opnieuw kan ingestapt worden. Maar Soros is niet alleen met zijn geloof in de Japanse beurs. Hij inspireert zich op het Japans staatspensioenfonds, dat de weging in aandelen eveneens heeft verhoogd ten koste van de weging in staatsobligaties. Volgens de analisten is er momenteel heel wat snel geld dat zijn weg naar de Japanse beurs heeft gevonden.