Maar toch blijven een aantal grote beleggers positief voor het goud. Volgens de data verstrekt door de SEC heeft het hedge fund Paulson & Co in het eerste kwartaal zijn posities in goud verder uitgebreid. Beheerder John Paulson zag zich vorig jaar genoodzaakt om de posities in het goud te halveren wegens de geleden verliezen.

George Soros bouwt de hausseposities in goud anderzijds verder uit, meer bepaald via de aankopen van goudmijnaandelen. Steun voor het goud wacht er momenteel rond 1280 dollar, wanneer dit niveau wordt doorbroken mogen we een verdere daling van de goudprijs verwachten.

Maar toch blijven een aantal grote beleggers positief voor het goud. Volgens de data verstrekt door de SEC heeft het hedge fund Paulson & Co in het eerste kwartaal zijn posities in goud verder uitgebreid. Beheerder John Paulson zag zich vorig jaar genoodzaakt om de posities in het goud te halveren wegens de geleden verliezen. George Soros bouwt de hausseposities in goud anderzijds verder uit, meer bepaald via de aankopen van goudmijnaandelen. Steun voor het goud wacht er momenteel rond 1280 dollar, wanneer dit niveau wordt doorbroken mogen we een verdere daling van de goudprijs verwachten.