Dat was op de eerste plaats het geval met de obligatie- en valutakoersen, die compleet het noorden kwijt waren. Blijkbaar zijn de centrale banken in een openbaar opbod verzeild geraakt, waarbij de ene centrale bank nog straffere maatregelen aankondigt dan de andere.

George Soros beschuldigt de centrale banken van de creatie van instabiliteit en daar zijn de beleggers het slachtoffer van. In de huidige omstandigheden is het quasi onmogelijk geworden om nog verstandige beleggingsbeslissingen te treffen, alle zekerheden van vroeger zijn op losse schroeven komen te staan.

Dat was op de eerste plaats het geval met de obligatie- en valutakoersen, die compleet het noorden kwijt waren. Blijkbaar zijn de centrale banken in een openbaar opbod verzeild geraakt, waarbij de ene centrale bank nog straffere maatregelen aankondigt dan de andere. George Soros beschuldigt de centrale banken van de creatie van instabiliteit en daar zijn de beleggers het slachtoffer van. In de huidige omstandigheden is het quasi onmogelijk geworden om nog verstandige beleggingsbeslissingen te treffen, alle zekerheden van vroeger zijn op losse schroeven komen te staan.