Ook president Barack Obama zit op dezelfde golflengte, hij verklaarde recent in een toespraak dat het sociaal systeem de Verenigde Staten alleen maar sterker maakt. Maar daarbij ziet de Amerikaanse president over het hoofd dat er toch iets grondigs fout is gelopen.

De generatie van de babyboomers heeft vooral goed voor zichzelf gezorgd, meer bepaald door het transfereren van duizenden miljarden dollars van de toekomst naar het heden. Door het aangaan van zoveel schulden hebben de babyboomers dat geld simpelweg gestolen van de jeugd.

Ook president Barack Obama zit op dezelfde golflengte, hij verklaarde recent in een toespraak dat het sociaal systeem de Verenigde Staten alleen maar sterker maakt. Maar daarbij ziet de Amerikaanse president over het hoofd dat er toch iets grondigs fout is gelopen. De generatie van de babyboomers heeft vooral goed voor zichzelf gezorgd, meer bepaald door het transfereren van duizenden miljarden dollars van de toekomst naar het heden. Door het aangaan van zoveel schulden hebben de babyboomers dat geld simpelweg gestolen van de jeugd.