Zo zou over 40 jaar maar liefst 2 miljard van de wereldbevolking 60-plusser zijn. Generali maakt van deze maatschappelijke uitdaging een investeringstroef.

De nieuwe spaarformule van Generali gelinkt aan een portefeuille Belgische rusthuizen, biedt een sterk rendementspotentieel in een niet-fluctuerende en groeiende vastgoedsector.

"Door het koppelen van ons globale leiderschap in verzekeringen aan onze jarenlange expertise in vastgoed, past het 'anti-crisismiddel' Care Invest volledig in onze strategie, waarin onder meer gestreefd wordt naar het creëren van een groter vertrouwen en een betere geloofwaardigheid ten aanzien van spaarproducten," verklaart Thierry Delvaux, CEO van Generali Belgium.

Een spaarformule op maat

De Care Invest spaarverzekering vormt een sterk alternatief voor die klanten die over cash beschikken en meer spreiding wensen in hun beleggingen, waarbij de stortingen op eigen ritme gebeuren.

Tevens kan Care Invest als een fiscaal voordelige spaarformule werken (waarbij de klant kan genieten van een belastingvoordeel van 30% op stortingen van maximaal 2.200 euro/jaar) of als een pensioenspaarplan. Deze drie intekeningsmogelijkheden bieden bovendien telkens een aantrekkelijk rendementspotentieel.

Teneinde de inventariswaarde te bepalen, wordt het fonds trimestrieel gevaloriseerd door een onafhankelijke vastgoedexpert.
"We hebben ons huiswerk vooraf gemaakt," voegt Thierry Delvaux er aan toe. "Uit een kleine bevraging bij potentiële klanten blijkt immers dat een aantal onder hen voorstander is van dergelijke beleggingsproducten waarbij duidelijk geïnvesteerd wordt in iets tastbaars. Met Care Invest hebben we een bijzonder innovatief product in onze rangen dat enerzijds afgestemd is op de economische en maatschappelijke situatie en anderzijds een duidelijk rendementspotentieel bezit," aldus Delvaux.

Zo zou over 40 jaar maar liefst 2 miljard van de wereldbevolking 60-plusser zijn. Generali maakt van deze maatschappelijke uitdaging een investeringstroef. De nieuwe spaarformule van Generali gelinkt aan een portefeuille Belgische rusthuizen, biedt een sterk rendementspotentieel in een niet-fluctuerende en groeiende vastgoedsector. "Door het koppelen van ons globale leiderschap in verzekeringen aan onze jarenlange expertise in vastgoed, past het 'anti-crisismiddel' Care Invest volledig in onze strategie, waarin onder meer gestreefd wordt naar het creëren van een groter vertrouwen en een betere geloofwaardigheid ten aanzien van spaarproducten," verklaart Thierry Delvaux, CEO van Generali Belgium. Een spaarformule op maatDe Care Invest spaarverzekering vormt een sterk alternatief voor die klanten die over cash beschikken en meer spreiding wensen in hun beleggingen, waarbij de stortingen op eigen ritme gebeuren. Tevens kan Care Invest als een fiscaal voordelige spaarformule werken (waarbij de klant kan genieten van een belastingvoordeel van 30% op stortingen van maximaal 2.200 euro/jaar) of als een pensioenspaarplan. Deze drie intekeningsmogelijkheden bieden bovendien telkens een aantrekkelijk rendementspotentieel. Teneinde de inventariswaarde te bepalen, wordt het fonds trimestrieel gevaloriseerd door een onafhankelijke vastgoedexpert. "We hebben ons huiswerk vooraf gemaakt," voegt Thierry Delvaux er aan toe. "Uit een kleine bevraging bij potentiële klanten blijkt immers dat een aantal onder hen voorstander is van dergelijke beleggingsproducten waarbij duidelijk geïnvesteerd wordt in iets tastbaars. Met Care Invest hebben we een bijzonder innovatief product in onze rangen dat enerzijds afgestemd is op de economische en maatschappelijke situatie en anderzijds een duidelijk rendementspotentieel bezit," aldus Delvaux.