GM, nu voor 61% eigendom van het U.S. Treasury Department, wil 365 miljoen aandelen aanbieden aan een prijs van 26 tot 29 dollar. De cijfers zijn afkomstig uit een bron die onbekend wil blijven.

Bovendien zal de autoproducent ook nog eens voor een bedrag aan 2 tot 3 miljard dollar aan gewone aandelen aanbieden. Deze kunnen op een later tijdstip in gewone aandelen omgezet worden.

Chief Executive Officer Dan Akerson heeft de ambitie om de 50 miljard dollar die het bedrijf in de vorm van steun van de overheid ontving zo snel mogelijk terug te betalen.

GM, nu voor 61% eigendom van het U.S. Treasury Department, wil 365 miljoen aandelen aanbieden aan een prijs van 26 tot 29 dollar. De cijfers zijn afkomstig uit een bron die onbekend wil blijven. Bovendien zal de autoproducent ook nog eens voor een bedrag aan 2 tot 3 miljard dollar aan gewone aandelen aanbieden. Deze kunnen op een later tijdstip in gewone aandelen omgezet worden. Chief Executive Officer Dan Akerson heeft de ambitie om de 50 miljard dollar die het bedrijf in de vorm van steun van de overheid ontving zo snel mogelijk terug te betalen.