De daling wordt voornamelijk veroorzaakt door een herstructurering. De prestaties in dit kwartaal zorgen er niet voor dat ABN Amro de waarderingen herziet. Het neutraal avies blijft gehandhaafd.

Sinds de start van dit jaar heeft General Electric USD 9,9 miljard uitgekeerd aan aandeelhouders in de vorm van dividend en aandeleninkoopprogramma's.

De voornaamste zorg voor de lange termijn is het balanceren van inkomsten van GE Capital en de industriële tak van het bedrijf.

De onderneming heeft aangegeven dat de industriële tak dominerend moet zijn op het gebied van inkomsten, maar op dit moment is GE Capital goed voor ongeveer de helft van de totale inkomsten van het bedrijf.

De acquisities van Avio en Lufkin zullen bijdragen aan een herbalancering.

Toch zal het management andere stappen moeten ondernemen om het doel te verwezenlijken en ABN Amro is benieuwd naar de kijk van het management op het totaalplaatje.

Waarschijnlijk moeten er delen van GE Capital worden verkocht om te zorgen voor een betere balans.

De daling wordt voornamelijk veroorzaakt door een herstructurering. De prestaties in dit kwartaal zorgen er niet voor dat ABN Amro de waarderingen herziet. Het neutraal avies blijft gehandhaafd. Sinds de start van dit jaar heeft General Electric USD 9,9 miljard uitgekeerd aan aandeelhouders in de vorm van dividend en aandeleninkoopprogramma's. De voornaamste zorg voor de lange termijn is het balanceren van inkomsten van GE Capital en de industriële tak van het bedrijf. De onderneming heeft aangegeven dat de industriële tak dominerend moet zijn op het gebied van inkomsten, maar op dit moment is GE Capital goed voor ongeveer de helft van de totale inkomsten van het bedrijf. De acquisities van Avio en Lufkin zullen bijdragen aan een herbalancering. Toch zal het management andere stappen moeten ondernemen om het doel te verwezenlijken en ABN Amro is benieuwd naar de kijk van het management op het totaalplaatje. Waarschijnlijk moeten er delen van GE Capital worden verkocht om te zorgen voor een betere balans.