Andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld Caterpillar en AK Steel, hebben voordien al aangegeven dat de nieuwe wet hun flink wat geld gaat kosten.

Toch ziet het er steeds meer naar uit dat er aan de hervorming van de Amerikaanse gezondheidssector een stevig prijskaartje is verbonden.

Consulting firm Towers Watson heeft geprobeerd om de totale kostprijs van de hervorming te berekenen. De maatregel zou ongeveer 14 miljard dollar van de Amerikaanse bedrijfswinsten afromen.

General Electric geeft op jaarbasis al veel geld aan gezondheidszorgen. Het bedrijf heeft in totaal wereldwijd 134.000 werknemers, maar daarnaast ook nog eens 220.000 gepensioneerden, die eveneens van een gezondheidsverzekering mogen genieten.

Andere bedrijven, zoals bijvoorbeeld Caterpillar en AK Steel, hebben voordien al aangegeven dat de nieuwe wet hun flink wat geld gaat kosten. Toch ziet het er steeds meer naar uit dat er aan de hervorming van de Amerikaanse gezondheidssector een stevig prijskaartje is verbonden. Consulting firm Towers Watson heeft geprobeerd om de totale kostprijs van de hervorming te berekenen. De maatregel zou ongeveer 14 miljard dollar van de Amerikaanse bedrijfswinsten afromen. General Electric geeft op jaarbasis al veel geld aan gezondheidszorgen. Het bedrijf heeft in totaal wereldwijd 134.000 werknemers, maar daarnaast ook nog eens 220.000 gepensioneerden, die eveneens van een gezondheidsverzekering mogen genieten.