General Electric maakte vanmiddag bedrijfsresultaten bekend die de verwachtingen van de analisten overtroffen. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 39 dollarcent, ten opzichte van 34 dollarcent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar.

De omzet kwam iets lager uit: 35 miljard dollar ten opzichte van 35,18 miljard dollar, maar was niettemin toch beter dan verwacht. De consensusverwachting lag op een winst per aandeel van 35 dollarcent en een omzet van 34,51 miljard dollar. De onzekere vooruitzichten brengen mee dat de koers van GE toch ruim 3% lager opende.

General Electric maakte vanmiddag bedrijfsresultaten bekend die de verwachtingen van de analisten overtroffen. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er een winst per aandeel van 39 dollarcent, ten opzichte van 34 dollarcent tijdens het eerste kwartaal van vorig jaar. De omzet kwam iets lager uit: 35 miljard dollar ten opzichte van 35,18 miljard dollar, maar was niettemin toch beter dan verwacht. De consensusverwachting lag op een winst per aandeel van 35 dollarcent en een omzet van 34,51 miljard dollar. De onzekere vooruitzichten brengen mee dat de koers van GE toch ruim 3% lager opende.