Over het verslagperiode was er een nettowinst van $2,4 mrd, ten opzichte van $4,3 mrd over het derde kwartaal van vorig jaar. Per aandeel werd nog 23 in plaats van 43 dollarcent verdiend.

De omzet daalde met 20% tot $37,8 mrd, wat iets minder was dan waar de analisten op gerekend hadden. De cijfers tonen aan dat het bedrijf nog een lange weg heeft af te leggen in de richting van een volledig economisch herstel.

Topman Jeffrey Immelt gaf aan dat de economische omgeving nog steeds moeilijk blijft, hoewel er toch duidelijke signalen zijn dat de heropleving vaste vormen begint aan te nemen.

Op basis van de koersevolutie kan General Electric niet overtuigen, de koers noteert duidelijk lager.

Over het verslagperiode was er een nettowinst van $2,4 mrd, ten opzichte van $4,3 mrd over het derde kwartaal van vorig jaar. Per aandeel werd nog 23 in plaats van 43 dollarcent verdiend. De omzet daalde met 20% tot $37,8 mrd, wat iets minder was dan waar de analisten op gerekend hadden. De cijfers tonen aan dat het bedrijf nog een lange weg heeft af te leggen in de richting van een volledig economisch herstel. Topman Jeffrey Immelt gaf aan dat de economische omgeving nog steeds moeilijk blijft, hoewel er toch duidelijke signalen zijn dat de heropleving vaste vormen begint aan te nemen. Op basis van de koersevolutie kan General Electric niet overtuigen, de koers noteert duidelijk lager.