ABN Amro denkt ook dat de leidende positie van het bedrijf op het gebied van een nieuwe generatie passagiersvliegtuigen voor korte tot middellange vluchten de komende jaren voor een gezonde winstgevendheid zal zorgen.

De overnames van de laatste tijd maken duidelijk dat General Electric zich meer richt op elektriciteitsopwekking met fossiele brandstoffen, maar ook op duurzame energie.

Zoals veel gediversifieerde industriële conglomeraten heeft General Electric de groeifocus verlegd van overnames naar intensief onderzoek en ontwikkeling. Daardoor heeft het bedrijf momenteel één van de sterkste nieuwe productportfolio's uit zijn recente geschiedenis.

GE is er goed in geslaagd om de omvang van GE Capital in te perken zonder dat de omzet op lange termijn is aangetast. Aandeelhouders hebben het vooruitzicht gekregen op een uitkering van kapitaal, naar onze mening een goede zet.

General Electric is met zijn zakelijke activiteiten uitstekend toegerust op de behoeften van groeiende economieën. Door de laat-cyclische activiteiten van het Amerikaanse industriële conglomeraat is er zicht op groei.

Ook het mogelijk opstarten van een aandeleninkoopprogramma is een bonus voor de koersontwikkeling. Daarom plaatsen de analisten van ABN Amro het aandeel op de Aanbevolen Lijst.

ABN Amro denkt ook dat de leidende positie van het bedrijf op het gebied van een nieuwe generatie passagiersvliegtuigen voor korte tot middellange vluchten de komende jaren voor een gezonde winstgevendheid zal zorgen. De overnames van de laatste tijd maken duidelijk dat General Electric zich meer richt op elektriciteitsopwekking met fossiele brandstoffen, maar ook op duurzame energie. Zoals veel gediversifieerde industriële conglomeraten heeft General Electric de groeifocus verlegd van overnames naar intensief onderzoek en ontwikkeling. Daardoor heeft het bedrijf momenteel één van de sterkste nieuwe productportfolio's uit zijn recente geschiedenis. GE is er goed in geslaagd om de omvang van GE Capital in te perken zonder dat de omzet op lange termijn is aangetast. Aandeelhouders hebben het vooruitzicht gekregen op een uitkering van kapitaal, naar onze mening een goede zet. General Electric is met zijn zakelijke activiteiten uitstekend toegerust op de behoeften van groeiende economieën. Door de laat-cyclische activiteiten van het Amerikaanse industriële conglomeraat is er zicht op groei. Ook het mogelijk opstarten van een aandeleninkoopprogramma is een bonus voor de koersontwikkeling. Daarom plaatsen de analisten van ABN Amro het aandeel op de Aanbevolen Lijst.