Maandag hield General Electric de jaarlijkse Investor Outlook. CEO Jeff Immelt zei daar volgens Theodoor Gilissen Bankiers dat de onzekerheid over de Amerikaanse economie een negatief effect had in 2012.

Over volgend jaar was Immelt wel positief. In de presentatie spreekt het concern van een bescheiden groei in de Industrial business van 2 tot 6%.

Daarnaast ziet GE ook nog ruimte voor margeverbetering en verwacht dubbelcijferige winstgroei voor de industrie. Het aandeel sloot dinsdag 1,4% hoger op USD 21,93.

GE is dit jaar al 22% in koers gestegen, maar n volgens Theodoor Gilissen Bankiers og altijd aantrekkelijk gewaardeerd. Op basis van de consensus bedraagt de koerswinstverhouding 12,9 en het dividendrendement is maar liefst 3,6%.

Maandag hield General Electric de jaarlijkse Investor Outlook. CEO Jeff Immelt zei daar volgens Theodoor Gilissen Bankiers dat de onzekerheid over de Amerikaanse economie een negatief effect had in 2012. Over volgend jaar was Immelt wel positief. In de presentatie spreekt het concern van een bescheiden groei in de Industrial business van 2 tot 6%. Daarnaast ziet GE ook nog ruimte voor margeverbetering en verwacht dubbelcijferige winstgroei voor de industrie. Het aandeel sloot dinsdag 1,4% hoger op USD 21,93. GE is dit jaar al 22% in koers gestegen, maar n volgens Theodoor Gilissen Bankiers og altijd aantrekkelijk gewaardeerd. Op basis van de consensus bedraagt de koerswinstverhouding 12,9 en het dividendrendement is maar liefst 3,6%.