Het bedrijf zal bovendien 2 miljard dollar in financiering en 1 miljard dollar in GE-technologie en inhoud uittrekken voor de bevordering van de medische informatietechnologie en de gezondheidszorg in landelijke en achtergestelde gebieden.

Deze investeringen liggen aan de basis van "Healthymagination", een wereldwijd initiatief van GE om miljoenen mensen een goedkopere, toegankelijke gezondheidszorg van hoge kwaliteit te bieden.

In het kader van Healthymagination zal GE tegen 2015:
-3 miljard dollar investeren in onderzoek en ontwikkeling voor de lancering van minstens 100 innovaties die met telkens 15 procent de kosten verlagen, de toegang verruimen en de kwaliteit verbeteren. GE zal bovendien in deze domeinen zijn expertise in dienstverlening en zijn tools voor prestatieverbetering inzetten. Deze acties zullen het bedrijfsmodel van GE Healthcare versterken.
-Met partners samenwerken om de innovaties in eerste instantie op vier kritieke behoeften te richten: de versnelling van de medische informatietechnologie; de ontwikkeling van betaalbare hightechproducten; een ruimere toegang voor achtergestelde groepen; en de ondersteuning van een consumentgestuurde gezondheidszorg.
-Zijn inspanningen voor de gezondheid van zijn werknemers uitbreiden met nieuwe programma's voor welzijn en gezonde werkomgevingen, terwijl het de kostenstijging onder het inflatiecijfer houdt.
-De "waardekloof" tussen zijn gezondheidsuitgaven en de opbrengsten van GE Healthcare vergroten, om nieuwe waarde te scheppen voor de aandeelhouders van GE.
-De inzet voor vooruitgang stimuleren en erover rapporteren. GE zal experts en leiders bij het beleid en de programma's betrekken en een GE Health Advisory Board stichten, waarin gewezen VS-senatoren Bill Frist en Tom Daschle en andere leiders van de globale gezondheidszorg zitting zullen hebben.

Het bedrijf zal bovendien 2 miljard dollar in financiering en 1 miljard dollar in GE-technologie en inhoud uittrekken voor de bevordering van de medische informatietechnologie en de gezondheidszorg in landelijke en achtergestelde gebieden. Deze investeringen liggen aan de basis van "Healthymagination", een wereldwijd initiatief van GE om miljoenen mensen een goedkopere, toegankelijke gezondheidszorg van hoge kwaliteit te bieden. In het kader van Healthymagination zal GE tegen 2015: -3 miljard dollar investeren in onderzoek en ontwikkeling voor de lancering van minstens 100 innovaties die met telkens 15 procent de kosten verlagen, de toegang verruimen en de kwaliteit verbeteren. GE zal bovendien in deze domeinen zijn expertise in dienstverlening en zijn tools voor prestatieverbetering inzetten. Deze acties zullen het bedrijfsmodel van GE Healthcare versterken. -Met partners samenwerken om de innovaties in eerste instantie op vier kritieke behoeften te richten: de versnelling van de medische informatietechnologie; de ontwikkeling van betaalbare hightechproducten; een ruimere toegang voor achtergestelde groepen; en de ondersteuning van een consumentgestuurde gezondheidszorg. -Zijn inspanningen voor de gezondheid van zijn werknemers uitbreiden met nieuwe programma's voor welzijn en gezonde werkomgevingen, terwijl het de kostenstijging onder het inflatiecijfer houdt. -De "waardekloof" tussen zijn gezondheidsuitgaven en de opbrengsten van GE Healthcare vergroten, om nieuwe waarde te scheppen voor de aandeelhouders van GE. -De inzet voor vooruitgang stimuleren en erover rapporteren. GE zal experts en leiders bij het beleid en de programma's betrekken en een GE Health Advisory Board stichten, waarin gewezen VS-senatoren Bill Frist en Tom Daschle en andere leiders van de globale gezondheidszorg zitting zullen hebben.