Hoewel de cijfers dus allerminst teleurstelden, straften beleggers het aandeel vrijdag af omdat in het handelsbericht de omzetgroei voor '12 teruggebracht werd tot 3% nadat vorige maand investeerders werd verteld dat ze over 2012 op een groei van 5% konden rekenen.

GE ziet Theodoor Gilissen Bankiers haar opbrengsten over meerdere linies teruglopen. De investeringen in bijvoorbeeld windturbines en apparatuur voor de gezondheidszorg zullen afnemen als gevolg van de bezuinigingen van zowel particulieren, zakelijke als soevereine klanten.

Hoewel de cijfers dus allerminst teleurstelden, straften beleggers het aandeel vrijdag af omdat in het handelsbericht de omzetgroei voor '12 teruggebracht werd tot 3% nadat vorige maand investeerders werd verteld dat ze over 2012 op een groei van 5% konden rekenen. GE ziet Theodoor Gilissen Bankiers haar opbrengsten over meerdere linies teruglopen. De investeringen in bijvoorbeeld windturbines en apparatuur voor de gezondheidszorg zullen afnemen als gevolg van de bezuinigingen van zowel particulieren, zakelijke als soevereine klanten.