Bij Sterne Agee is analist Nicholas P. Heymann alvast niet zo optimistisch. Hij is van mening dat het aandeel zwaar overgewaardeerd is, zelfs wanneer rekening wordt gehouden met het meest optimistisch scenario.

Heymann heeft een verkoopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 11 dollar. Tussen 2000 en 2009 spendeerde GE 50 miljard dollar aan research.

Tussen 2010 en 2012 zal dat ongeveer 22 miljard dollar worden. Het succes (of het gebrek daaraan) van die investeringen, zal afhangen van de nieuwe regelgevingen die werden doorgevoerd.

Daarbij verwijst Heymann bijvoorbeeld naar de hervormingen in de gezondheidssector, die nadelige gevolgen kunnen hebben voor de medische divisie van General Electric.

Bij Sterne Agee is analist Nicholas P. Heymann alvast niet zo optimistisch. Hij is van mening dat het aandeel zwaar overgewaardeerd is, zelfs wanneer rekening wordt gehouden met het meest optimistisch scenario. Heymann heeft een verkoopadvies voor het aandeel, met daaraan gekoppeld een koersdoel van 11 dollar. Tussen 2000 en 2009 spendeerde GE 50 miljard dollar aan research. Tussen 2010 en 2012 zal dat ongeveer 22 miljard dollar worden. Het succes (of het gebrek daaraan) van die investeringen, zal afhangen van de nieuwe regelgevingen die werden doorgevoerd. Daarbij verwijst Heymann bijvoorbeeld naar de hervormingen in de gezondheidssector, die nadelige gevolgen kunnen hebben voor de medische divisie van General Electric.