Chad Morganlander van Stife Nicolaus' Washington Crossing Advisors is het daar echter niet mee eens. Hij stelt vast dat het gemiddeld inflatieniveau sinds de Tweede Wereldoorlog 4% bedraagt. Daar zijn we momenteel nog ver van verwijderd, de huidige inflatie bedraagt ongeveer 1,50%.

De kredietverstrekking aan de Amerikaanse huisgezinnen is voorlopig gematigd te noemen, zodat vanuit die hoek geen echt gevaar uitgaat. Volgens Morganlander is er momenteel geen sprake van overdreven inflatie, laat staan van hyperinflatie. Het gevaar op een dergelijk scenario mag zeker niet overschat worden.

Chad Morganlander van Stife Nicolaus' Washington Crossing Advisors is het daar echter niet mee eens. Hij stelt vast dat het gemiddeld inflatieniveau sinds de Tweede Wereldoorlog 4% bedraagt. Daar zijn we momenteel nog ver van verwijderd, de huidige inflatie bedraagt ongeveer 1,50%. De kredietverstrekking aan de Amerikaanse huisgezinnen is voorlopig gematigd te noemen, zodat vanuit die hoek geen echt gevaar uitgaat. Volgens Morganlander is er momenteel geen sprake van overdreven inflatie, laat staan van hyperinflatie. Het gevaar op een dergelijk scenario mag zeker niet overschat worden.