Gemiddeld was ruim 75% van de cijfers beter dan verwacht, maar de koersontwikkeling kwam desondanks in eerste instantie meestal op een lager niveau vooral door de voorzichtige verwachtingen voor het vierde kwartaal.

Koninklijke Shell sprong eruit met een koerswinst na publicatie van de cijfers, aldus Theodoor Gilissen Bankiers. De cijfers uit de uitzendbranche gaven blijk van een doorzettende economische groei wereldwijd, waar Nederland achteraan kwam met een licht positief cijfer voor de maand september.

Zowel in de Verenigde Staten als in Europa blijft de overnamekoorts de markten

beheersen.

In Nederland was BinckBank hiervan een voorbeeld waar de koers met 25% opveerde na speculatieve berichten in buitenlandse media, zo sluit Theodoor Gilissen Bankiers af.

Gemiddeld was ruim 75% van de cijfers beter dan verwacht, maar de koersontwikkeling kwam desondanks in eerste instantie meestal op een lager niveau vooral door de voorzichtige verwachtingen voor het vierde kwartaal. Koninklijke Shell sprong eruit met een koerswinst na publicatie van de cijfers, aldus Theodoor Gilissen Bankiers. De cijfers uit de uitzendbranche gaven blijk van een doorzettende economische groei wereldwijd, waar Nederland achteraan kwam met een licht positief cijfer voor de maand september. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa blijft de overnamekoorts de markten beheersen. In Nederland was BinckBank hiervan een voorbeeld waar de koers met 25% opveerde na speculatieve berichten in buitenlandse media, zo sluit Theodoor Gilissen Bankiers af.