Diverse stijgende steunlijnen dreigen in diverse Amerikaanse beursindices in neerwaartse zin te sneuvelen. Op Wall Street leidde dit afgelopen vrijdag juist tot enkele mechanische 'exit long'-signalen.

Het verse koopsignaal van afgelopen vrijdag gaat volgens Theodoor Gilissen Bankiers dus vergezeld met een kanttekening, omdat in de V.S. de technische condities juist verslechteren.

Vorige week donderdag is er in de AEX een hogere 'pivot low' tot stand gekomen op 260,25. Met andere woorden, er is na de hogere top nu een hogere bodem gezet.

In het kader van de vuistregel 'let your profits run and cut your losses short' wordt nu geadviseerd om de stop loss voor longposities naar 260,25 opwaarts bij te stellen.

De opgaande trend is/blijft volgens Theodoor Gilissen Bankiers overigens intact, zolang de AEX boven 245 noteert.

Diverse stijgende steunlijnen dreigen in diverse Amerikaanse beursindices in neerwaartse zin te sneuvelen. Op Wall Street leidde dit afgelopen vrijdag juist tot enkele mechanische 'exit long'-signalen.Het verse koopsignaal van afgelopen vrijdag gaat volgens Theodoor Gilissen Bankiers dus vergezeld met een kanttekening, omdat in de V.S. de technische condities juist verslechteren.Vorige week donderdag is er in de AEX een hogere 'pivot low' tot stand gekomen op 260,25. Met andere woorden, er is na de hogere top nu een hogere bodem gezet.In het kader van de vuistregel 'let your profits run and cut your losses short' wordt nu geadviseerd om de stop loss voor longposities naar 260,25 opwaarts bij te stellen.De opgaande trend is/blijft volgens Theodoor Gilissen Bankiers overigens intact, zolang de AEX boven 245 noteert.