Anderzijds werd de doelstelling voor het besparingsprogramma (Deliver!) voor 2015 juist weer iets naar boven bijgesteld.

Het onderliggende bedrijfsresultaat (EBIT) voor het vierde kwartaal van 2013 nam met 17 procent toe tot EUR 68 miljoen.

Lager dus dan de consensus van EUR 76 miljoen, wat voornamelijk werd veroorzaakt door de lager dan verwachte resultaten in de hoofddivisie in Europa.

Positief is dat het vierde kwartaal het eerste kwartaal was dat jaar op jaar groei laat zien sinds het tweede kwartaal van 2011.

Het lijkt er dan ook op dat TNT Express eindelijk een omslagpunt heeft bereikt. ABN Amro heeft een advies houden.

Anderzijds werd de doelstelling voor het besparingsprogramma (Deliver!) voor 2015 juist weer iets naar boven bijgesteld. Het onderliggende bedrijfsresultaat (EBIT) voor het vierde kwartaal van 2013 nam met 17 procent toe tot EUR 68 miljoen. Lager dus dan de consensus van EUR 76 miljoen, wat voornamelijk werd veroorzaakt door de lager dan verwachte resultaten in de hoofddivisie in Europa. Positief is dat het vierde kwartaal het eerste kwartaal was dat jaar op jaar groei laat zien sinds het tweede kwartaal van 2011. Het lijkt er dan ook op dat TNT Express eindelijk een omslagpunt heeft bereikt. ABN Amro heeft een advies houden.