Er is meer nieuws bekend over de beursintroductie van Twitter. Het bedrijf wil vermijden dezelfde fout te maken als Facebook en is daarom relatief goedkoop geprijsd. Via de IPO wil Twitter maximaal 1,60 miljard dollar ophalen, waarmee de waardering van het bedrijf 11 miljard dollar zou bedragen.

Sommige analisten hadden de waarde van Twitter op 15 miljard dollar geraamd. De aandelen zullen worden aangeboden in een prijsvork van 17 tot 20 dollar per stuk, de definitieve prijs zal op een later tijdstip worden vastgelegd. In totaal zullen 70 miljoen aandelen aangeboden worden.

Er is meer nieuws bekend over de beursintroductie van Twitter. Het bedrijf wil vermijden dezelfde fout te maken als Facebook en is daarom relatief goedkoop geprijsd. Via de IPO wil Twitter maximaal 1,60 miljard dollar ophalen, waarmee de waardering van het bedrijf 11 miljard dollar zou bedragen. Sommige analisten hadden de waarde van Twitter op 15 miljard dollar geraamd. De aandelen zullen worden aangeboden in een prijsvork van 17 tot 20 dollar per stuk, de definitieve prijs zal op een later tijdstip worden vastgelegd. In totaal zullen 70 miljoen aandelen aangeboden worden.