Vanmorgen werden heel wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt, buiten de BEL 20'ers KBC en Bekaert waren er ook drie bedrijven die op de continumarkt noteren die met resultaten kwamen. Daarvan kreeg alleen Kinepolis een kleine onvoldoende, de koers sloot iets hoger.

De zwaarste klappen waren voor EVS, dat in reactie op de cijfers uiteindelijk meer dan 13% moest inleveren. Tessenderlo kreeg evenmin applaus voor de cijfers. Het bedrijf schrapt het dividend en dat kunnen de beleggers uiteraard maar matig appreciëren. De koers sluit ruim 3% lager.

Vanmorgen werden heel wat bedrijfsresultaten bekendgemaakt, buiten de BEL 20'ers KBC en Bekaert waren er ook drie bedrijven die op de continumarkt noteren die met resultaten kwamen. Daarvan kreeg alleen Kinepolis een kleine onvoldoende, de koers sloot iets hoger. De zwaarste klappen waren voor EVS, dat in reactie op de cijfers uiteindelijk meer dan 13% moest inleveren. Tessenderlo kreeg evenmin applaus voor de cijfers. Het bedrijf schrapt het dividend en dat kunnen de beleggers uiteraard maar matig appreciëren. De koers sluit ruim 3% lager.