Vanmiddag maakte 3M Co de kwartaalcijfers bekend en die waren zeker niet fout. De beleggers reageren niettemin enigszins afwachtend, de koers van het aandeel blijft dicht bij huis.

Netto was er over de verslagperiode een winst van 991 miljoen dollar, tegenover 954 miljoen dollar over het vierde kwartaal van vorig jaar.

Per aandeel werd 1,41 dollar verdiend, ten opzichte van 1,35 dollar over het vierde kwart van 2012. De omzet steeg met 4,20ù tot 7,39 miljard dollar. Chief Executive Inge Thulin, die zijn eerste jaar aan de top bijna achter de rug heeft, heeft als één van de eerste prioriteiten om de kleinere activiteiten verder uit te bouwen.

Vanmiddag maakte 3M Co de kwartaalcijfers bekend en die waren zeker niet fout. De beleggers reageren niettemin enigszins afwachtend, de koers van het aandeel blijft dicht bij huis. Netto was er over de verslagperiode een winst van 991 miljoen dollar, tegenover 954 miljoen dollar over het vierde kwartaal van vorig jaar. Per aandeel werd 1,41 dollar verdiend, ten opzichte van 1,35 dollar over het vierde kwart van 2012. De omzet steeg met 4,20ù tot 7,39 miljard dollar. Chief Executive Inge Thulin, die zijn eerste jaar aan de top bijna achter de rug heeft, heeft als één van de eerste prioriteiten om de kleinere activiteiten verder uit te bouwen.