De Footsie 100 in Londen zou 11 tot 20 punten lager gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 39 punten tot een winst van 10 punten en van een stabiele tot 20 punten lagere opening.

De stand van de futures geeft aan dat de onzekerheid groot blijft en dit ondanks de verzekering van de centrale bank van de Verenigde Arabische Emiraten dat de kredietverlening gegarandeerd blijft. Volgens de analisten moet de maatregel als een absoluut minimum worden beschouwd.

De Footsie 100 in Londen zou 11 tot 20 punten lager gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 39 punten tot een winst van 10 punten en van een stabiele tot 20 punten lagere opening. De stand van de futures geeft aan dat de onzekerheid groot blijft en dit ondanks de verzekering van de centrale bank van de Verenigde Arabische Emiraten dat de kredietverlening gegarandeerd blijft. Volgens de analisten moet de maatregel als een absoluut minimum worden beschouwd.