De Amerikaanse werkloosheidscijfers vielen volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management zeker niet tegen. Er kwamen 175.000 banen bij buiten de landbouwsector, waar de consensusverwachting lag op een toename met maar ongeveer 140.000 banen.

Anderzijds tikte de werkloosheidsgraad aan tot 6,70%. De werkloosheidscijfers bewijzen volgens Juvyns eens te meer dat de Amerikaanse economie geleidelijk aan verbetert, wat uiteraard de beurskoersen zal blijven ondersteunen. Ook de andere gepubliceerde macro-economische indicatoren wijzen in die richting.

De Amerikaanse werkloosheidscijfers vielen volgens Vincent Juvyns van JP Morgan Asset Management zeker niet tegen. Er kwamen 175.000 banen bij buiten de landbouwsector, waar de consensusverwachting lag op een toename met maar ongeveer 140.000 banen. Anderzijds tikte de werkloosheidsgraad aan tot 6,70%. De werkloosheidscijfers bewijzen volgens Juvyns eens te meer dat de Amerikaanse economie geleidelijk aan verbetert, wat uiteraard de beurskoersen zal blijven ondersteunen. Ook de andere gepubliceerde macro-economische indicatoren wijzen in die richting.