Euro valt terug onder kaap van 1,2850 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer flink terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2830 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,587%, of ruim anderhalf procent minder ten opzichte van het slotniveau van donderdag.

Goudprijs flauw gestemd, olieprijs weer lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1226 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder kaap van 1,2850 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer flink terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2830 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,587%, of ruim anderhalf procent minder ten opzichte van het slotniveau van donderdag. Goudprijs flauw gestemd, olieprijs weer lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1226 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 92,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.