Een opvallende daler vandaag was General Electric, dat in de loop van de sessie op een bepaald moment 10% lager noteerde. De koers sloot 7,80% lager af op 9,28 dollar.

Het slotniveau van vandaag was het laagste sinds 1995. De beleggers vrezen dat het bedrijf op verschillende manier zal worden getroffen door de huidige economische crisis.

President Barack Obama probeerde de geruchten de kop in te drukken dat er een nationalisering van één of meer banken op komst is. Hij ontkende dat er plannen voor nationalisering van Citigroup en/of Bank of America op tafel liggen.

Obama is van mening dat privé-banken nog steeds de beste manier is om de werking van financiële systeem te garanderen. De Amerikanen geloven echter dat de overheid op termijn hoe dan ook gedwongen zal worden om de banken te nationaliseren.

Een opvallende daler vandaag was General Electric, dat in de loop van de sessie op een bepaald moment 10% lager noteerde. De koers sloot 7,80% lager af op 9,28 dollar. Het slotniveau van vandaag was het laagste sinds 1995. De beleggers vrezen dat het bedrijf op verschillende manier zal worden getroffen door de huidige economische crisis. President Barack Obama probeerde de geruchten de kop in te drukken dat er een nationalisering van één of meer banken op komst is. Hij ontkende dat er plannen voor nationalisering van Citigroup en/of Bank of America op tafel liggen. Obama is van mening dat privé-banken nog steeds de beste manier is om de werking van financiële systeem te garanderen. De Amerikanen geloven echter dat de overheid op termijn hoe dan ook gedwongen zal worden om de banken te nationaliseren.