Euro houdt stand boven kaap van 1,29 dollar

Op de valutamarkten kon de euro licht terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2921 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,531%, of fracties van een procent minder ten opzichte van het slotniveau van woensdag.

Goudprijs lager, olieprijs fors hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1242 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,29 dollar Op de valutamarkten kon de euro licht terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2921 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,531%, of fracties van een procent minder ten opzichte van het slotniveau van woensdag. Goudprijs lager, olieprijs fors hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1242 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 93,50 dollar betaald of ruim anderhalf procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.