Euro raakt nipt voorbij kaap van 1,315 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro een deeltje van het geleden verlies weer ophalen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3152 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,41%, of een kwart procent minder ten opzichte van het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs hoger, olieprijs krabbelt recht

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1270 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro raakt nipt voorbij kaap van 1,315 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro een deeltje van het geleden verlies weer ophalen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3152 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,41%, of een kwart procent minder ten opzichte van het slotniveau van dinsdag. Goudprijs hoger, olieprijs krabbelt recht Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1270 dollar betaald, of bijna een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 95 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van dinsdagavond.