Euro raakt niet voorbij kaap van 1,315 dollar

Op de valutamarkten kon de koers van de euro een deeltje van het geleden verlies weer ophalen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3135 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,419%, of ruim 3,25% meer ten opzichte van het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs lager, olieprijs krijgt klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1281 dollar betaald, of ongeveer driekwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of bijna 3% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro raakt niet voorbij kaap van 1,315 dollar Op de valutamarkten kon de koers van de euro een deeltje van het geleden verlies weer ophalen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3135 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,419%, of ruim 3,25% meer ten opzichte van het slotniveau van dinsdag. Goudprijs lager, olieprijs krijgt klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1281 dollar betaald, of ongeveer driekwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 93 dollar betaald of bijna 3% minder dan de slotkoers van dinsdagavond.