Euro valt terug onder 1,325 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3246 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,403%, of ruim een kwart minder meer ten opzichte van het slotniveau van donderdag.

Goudprijs krabbelt recht, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 93,50 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,325 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3246 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,403%, of ruim een kwart minder meer ten opzichte van het slotniveau van donderdag. Goudprijs krabbelt recht, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1280 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 93,50 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.