Euro valt terug onder 1,33 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar flinke stappen terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3263 dollar betaald, of bijna een half procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,426%, of ruim driekwart meer meer ten opzichte van het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs licht lager, olieprijs krabbelt verder recht

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd echter duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro valt terug onder 1,33 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro opnieuw een paar flinke stappen terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3263 dollar betaald, of bijna een half procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,426%, of ruim driekwart meer meer ten opzichte van het slotniveau van dinsdag. Goudprijs licht lager, olieprijs krabbelt verder recht Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd echter duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.