Euro valt terug richting 1,355 dollar

Op de valutamarkten moest de koers van de euro een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3572 dollar betaald, of ruim een kwart procent onder de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,549%, of plusminus stabiel ten opzichte van het slotniveau van maandag.

Goudprijs blijft dalen, ook olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1294 dollar betaald, of bijna een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 100 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug richting 1,355 dollar Op de valutamarkten moest de koers van de euro een paar stapjes terugzetten, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3572 dollar betaald, of ruim een kwart procent onder de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,549%, of plusminus stabiel ten opzichte van het slotniveau van maandag. Goudprijs blijft dalen, ook olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1294 dollar betaald, of bijna een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 100 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.