Euro klopt aan bij 1,37 dollar

Op de valutamarkten hield de koers van de euro meer dan stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3693 dollar betaald, of ruim een kwart procent boven de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,516%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 105,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro klopt aan bij 1,37 dollar Op de valutamarkten hield de koers van de euro meer dan stand, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3693 dollar betaald, of ruim een kwart procent boven de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,516%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1320 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat goedkoper, voor een vat ruwe olie iets minder dan 105,50 dollar betaald of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van vrijdagavond.