Euro weer comfortabel boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3634 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,457%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs lager, olieprijs moet eveneens passen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1252 dollar betaald, of een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 102,75 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer comfortabel boven 1,36 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro licht lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3634 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,457%, of bijna anderhalf procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs lager, olieprijs moet eveneens passen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1252 dollar betaald, of een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 102,75 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.