Euro valt terug richting 1,37 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro verder onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3702 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,618%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs stabiel, olieprijs weer duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 102 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro valt terug richting 1,37 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro verder onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3702 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,618%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs stabiel, olieprijs weer duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 102 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van maandagavond.