Euro valt terug richting 1,38 dollar

Op de valutamarkten ging de koers van de euro onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3833 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs stabiel, olieprijs weer lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 100,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug richting 1,38 dollar Op de valutamarkten ging de koers van de euro onderuit, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3833 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of bijna een kwart procent meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs stabiel, olieprijs weer lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1290 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd bijna 100,50 dollar betaald of ruim een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.