Euro houdt stand boven de kaap van 1,39 dollar

Op de valutamarkten klampte de euro opnieuw goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3912 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,59%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs weer zwakker, olieprijs krijgt duwtje in de rug

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 101 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven de kaap van 1,39 dollar Op de valutamarkten klampte de euro opnieuw goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3912 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,59%, of bijna een kwart procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs weer zwakker, olieprijs krijgt duwtje in de rug Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of bijna anderhalf procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 101 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.