Euro breekt door boven kaap van 1,385 dollar

Op de valutamarkten klampte de euro opnieuw goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3852 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,677%, of ruim een half meer dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs weer zwakker, olieprijs krijgt duwtje in de rug

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 101 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro breekt door boven kaap van 1,385 dollar Op de valutamarkten klampte de euro opnieuw goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3852 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,677%, of ruim een half meer dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs weer zwakker, olieprijs krijgt duwtje in de rug Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1296 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 101 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.