Euro houdt stand boven kaap van 1,38 dollar

Op de valutamarkten klampte de euro goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3314 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,721%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer zwakker, olieprijs krijgt duwtje in de rug

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 104,50 dollar betaald of bijna driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,38 dollar Op de valutamarkten klampte de euro goed aan, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3314 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,721%, of ruim 3% meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer zwakker, olieprijs krijgt duwtje in de rug Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1295 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 104,50 dollar betaald of bijna driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.