Euro stijgt door tot bij kaap van 1,38 dollar

Op de valutamarkten ging de euro met een grote sprong voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3796 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,658%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs weer lager, olieprijs trekt weer wat aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1328 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stijgt door tot bij kaap van 1,38 dollar Op de valutamarkten ging de euro met een grote sprong voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3796 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,658%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs weer lager, olieprijs trekt weer wat aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1328 dollar betaald, of zowat een kwart procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,50 dollar betaald of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.