Euro stijgt door tot boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten ging de euro met een grote sprong voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3758 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,711%, of ruim een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag.

Goudprijs fors hoger, olieprijs breekt door het plafond

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1322 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of ruim twee procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro stijgt door tot boven 1,375 dollar Op de valutamarkten ging de euro met een grote sprong voorwaarts, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3758 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,711%, of ruim een vol procent minder dan het slotniveau van vrijdag. Goudprijs fors hoger, olieprijs breekt door het plafond Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1322 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of ruim twee procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.