Euro valt terug onder 1,375 dollar

Op de valutamarkten moest de euro lichtjes terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3743 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,868%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs krabbelt recht, olieprijs levert eveneens weerwerk

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1235 dollar betaald, of driekwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw ongeveer 91,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,375 dollar Op de valutamarkten moest de euro lichtjes terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3743 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,868%, of ruim een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs krabbelt recht, olieprijs levert eveneens weerwerk Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1235 dollar betaald, of driekwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw ongeveer 91,50 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.