Euro houdt stand boven 1,3575 dollar

Op de valutamarkten moest de euro lichtjes terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3590 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,741%, of iets meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs krabbelt recht, olieprijs levert eveneens weerwerk

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of iets ruim een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,3575 dollar Op de valutamarkten moest de euro lichtjes terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3590 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,741%, of iets meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs krabbelt recht, olieprijs levert eveneens weerwerk Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1250 dollar betaald, of iets ruim een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 93 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.