Euro kan niet standhouden boven 1,3475 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro weer een slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3474 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,662%, of bijna 2,50% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs laat wat stoom af, olieprijs moet opnieuw buigen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93,50 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro kan niet standhouden boven 1,3475 dollar Op de valutamarkten maakte de euro weer een slippertje, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3474 dollar betaald, of een kwart procent minder dan de slotkoers van vorige week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,662%, of bijna 2,50% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs laat wat stoom af, olieprijs moet opnieuw buigen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 93,50 dollar betaald of bijna driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.