Euro stijgt door richting 1,37 dollar

Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3674 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,578%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs krijgt weer vleugels, olie gaat mee onderuit

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of zowat 40 dollar meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro stijgt door richting 1,37 dollar Op de valutamarkten maakte de euro nogmaals een goede beurt, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3674 dollar betaald, of ruim een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,578%, of ruim 3% minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs krijgt weer vleugels, olie gaat mee onderuit Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1320 dollar betaald, of zowat 40 dollar meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds flink goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 101 dollar betaald of ruim anderhalf procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.